Fòrum d'Innovació de Terrassa: Covid-19 Innovation Response (II) (1)

Per nosaltres és un plaer convidar-vos a la segona sessió del Fòrum d'Innovació de Terrassa sobre l’impacte que està tenint la Covid-19 a l’empresa. La jornada serà conduïda pels experts d'Esade Creapolis, per identificar les noves oportunitats de creixement davant aquesta transformació.
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Fòrum d'Innovació de Terrassa: Covid-19 Innovation Response (II) (1)

Horario y ubicación

17 mar 2021 17:30 – 21:30
Vía Zoom

Más información

Per nosaltres és un plaer convidar-vos a la segona sessió del Fòrum d'Innovació de Terrassa: Covid-19 Innovation Response (2a part), organitzat per l'Ajuntament de Terrassa, on s’avaluarà l’impacte que està tenint la Covid-19 a l’empresa.

La jornada serà conduïda pels experts d'Esade Creapolis, que ajudaran a identificar les noves oportunitats de creixement davant aquesta transformació.

Data i horari

Dijous, 11 de març

17h30-19h00

Format Online

Durant el workshop, comptarem amb la participació dels experts: Marta Carrió, Directora d'Innovació i Emprenedoria a Esade Creapolis i Marc Milián, Partner de Hype Corporate Partners i col·laborador a Esade Creapolis, que des del seu expertise ens parlaran sobre els temes més rellevants relacionats amb la gestió de la innovació i sobre les oportunitats del Corporate Venturing o col·laboració amb startups.

No us ho perdeu!