A partir d’avui mateix i fins el 22 de desembre, s’obra la convocatòria d’inscripcions per a la vuitena edició del Programa EMPENTA, programa d’acceleració i incubació d’ESADECREAPOLIS totalment gratuït i finançat per ACCIÓ i l’Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de l’ESADE Entrepeneurship Institute.

Del total de projectes presentats, es farà una selecció de 10 start-ups que desenvolupin noves tecnologies, potencialment patentables, a partir del coneixement de la investigació per desenvolupar un programa d’acceleració.

EMPENTA és un programa totalment gratuït que no exigeix exclusivitat i no té cap cost accionarial. Des d’EMPENTA ja s’han accelerat 85 start-ups, de les quals el 86% continua la seva activitat.

La novetat més destacable del programa EMPENTA d’aquest any és la involucració dels estudiants del Màster de finances d’ESADE en l’acompanyament de les Startups d’abril a octubre, -fet que amplia el programa que en les edicions passades havia sigut de sis mesos a un any- per ajudar-los a realitzar el Business Plan.

L’objectiu del programa EMPENTA és acompanyar i proporcionar un impuls real i de qualitat a les start-ups que es troben en fases inicials, focalitzant-se en les àrees més crítiques: equip, model de negoci i finançament –els tres mòduls en què s’estructura el programa-. Cada un d’aquests mòduls es distribueix en dos tipus de formació: d’una banda, classes amb casos pràctics sobre aspectes transversals que poden afectar a les start-ups, i d’altra banda, mentoratge individual amb experts de diferents àmbits de negoci.

Per a més informació accedeix a www.esadecreapolis.com/empenta

Col·labora:

Organitza:

Captura.JPG