La teva empresa té una facturació mínima de 5 milions d'euros? Teniu la seu operativa a Catalunya? Estem buscant deu empreses perquè participin de manera gratuïta al programa de Corporate Venturing, organitzat per ESADECREAPOLIS i finançat totalment per ACCIÓ.

Les inscripcions per participar en el programa estan obertes fins el 23 de juny.

El programa, de tres mesos de durada, s'executarà durant quatre sessions intensives d'un matí que es dividiran en dues parts: una primera de teòrica per introduir el tema i comprendre els elements claus a tractar i una segona on es treballaran dinàmiques per aplicar els conceptes a cada una de les empreses participants. Entre sessió i sessió es desenvoluparan els conceptes amb l'acompanyament d'un mentor expert en innovació, a la pròpia empresa i amb total confidencialitat de les iniciatives a desplegar.

 
 

Els objectius del programa són: 

  • Identificar les línies d'innovació susceptibles d'abordar amb startups
  • Definir el model de col·laboració amb startups per cada línia
  • Establir el pla d'acció per la posada en marxa
  • Impulsar el sistema de connexió amb startups del territori