El dia 3 de desembre Oriol Alcoba, Director General d'ESADECREAPOLIS va explicar tasca i funcionament del ecosistema d'innovació al programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio. El director general, va ser entrevistat per Xantal Llavina i Alexandre González dins l’espai ‘Emprèn internet’ del programa on va explicar que la missió d’ESADECREAPOLIS és “servir de frontissa entre el coneixement i actiu que aporta ESADE amb el teixit empresarial”, ja que són les empreses les que finalment innoven.

ESADECREAPOLIS compta actualment amb una setantena d’empreses que es beneficien dels avantatges de formar part de l’ecosistema d’innovació. Alcoba descriu que aquests “són grans concentracions de diferents agents”, principalment empreses, que “competeixen però també cooperen en projectes molt específics”. Així doncs, es genera un impacte econòmic favorable, fruit de la col·laboració establerta entre aquestes empreses, amb innovació i emprenedoria.

Alcoba també explica que la visió d’ESADECREAPOLIS és principalment local, ja que se centren en ESADE i la setantena d’empreses que en formen part, però que també hi ha una dinàmica de crear ponts a nivell global.

Per a més informació podeu recuperar l’entrevista aquí.