El pròxim divendres 15 de desembre Igualada té cita amb el disseny i la indústria. Es tracta de la jornada IDEA, que consisteix en potenciar i promoure el disseny i la innovació a la ciutat d’Igualada, i ESADECREAPOLIS és una de les entitats cridades a participar-hi. Es tracta de la tercera edició de la iniciativa organitzada per l’associació professional disseny=Igualada i busca presentar noves tendències relacionades amb el disseny, l’art, la cultura i l’empresa.

Les principals funcions d’aquesta iniciativa són promoure relacions entre els associats, així com també intercanvis amb altres dissenyadors, potenciar la ciutat com a seu d’esdeveniments relacionats amb el disseny i la creació, promoure activitats socials i artístiques, i crear espais de debat i formació.

Oriol Alcoba, director general d’ESADECREAPOLIS, hi participarà amb una xerrada pels assistents que es durà a terme a partir de les 5:45 de la tarda on explicarà la tasca d’ESADECREAPOLIS en el marc del treball cooperatiu i col·laboratiu com a eina de futur.

Per a més informació podeu consultar el web de l’esdeveniment i per a registrar-vos podeu contactar amb coordinacio@dissenyigualada.com

DQOg7O3W0AAYJmj.jpg