26 D’octubre De 2017
Teatre Auditori De Sant Cugat Del Vallès

El neuromàrqueting o com vendre a la ment de les persones per aconseguir conèixer les conductes dels consumidors serà el tema central de la 9a Jornada d’Emprenedoria, que també dedicarà part del seu programa al social selling tractant la influència que estan adquirint els influencers i youtubers per a les marques.

La Jornada d’emprenedoria és l’espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. Els emprenedors participants enriqueixen els seus coneixements pràctics sobre la gestió de l’organització i dels projectes de nova empresa, a més d’ampliar la seva xarxa de contactes.

 
05.BESADE 960X246.jpg