ACCIÓ ha publicat recentment els cupons d'Innovació (enllaç al botlletí). Un cupó a la innovació és un descompte econòmic directe, que podràs bescanviar amb un proveïdor acreditat per ACCIÓ. Els cupons t'ajuden a innovar en els teus productes i/o processos alhora que estableixes col·laboracions estratègiques.

Van dirigits a empreses d'entre 6 i 100 treballadors amb seu social o operativa a Catalunya, que tinguin poca experiència en la contractació de serveis d'innovació.

Permeten un accés ràpid, àgil i flexible a serveis d'innovació, mitjançant un descompte directe en la factura del teu proveïdor. Hi ha tres cupons diferents, segons la col·laboració amb diferents proveïdors:

Cupons d'innovació. Destinats a dissenyar nous productes o a millorar la gestió de la innovació.
Cupons de tecnologia. Destinats a contractar serveis tecnològics.
Cupons d'ecoinnovació. Destinats a contractar desenvolupaments d'ecoinnovació, entenent-la com aquella innovació que contribueixi al desenvolupament sostenible, reduint l'impacte medi ambiental i optimitzant l'ús dels recursos i que permeti generar nous productes, processos i/o models de negoci que evitin el deteriorament del medi ambient.

Si ets un proveïdor i vols que els teus serveis apliquin als cupons, has d'acreditar-te per ACCIÓ, trobaràs tota la informació AQUÍ.