El futur de l’emprenedor i com trobar el camí per iniciar aquesta aventura serà el tema central d’aquesta 10a edició de la Jornada d’Emprenedoria d’enguany, que també dedicarà part del seu programa a parlar sobre l’adaptació dels models de negoci a les tendències del mercat actual. L’acte, organitzat per la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat, s’ha presentat avui al Teatre-Auditori de Sant Cugat, i es realitzarà el 29 de novembre al mateix espai.

Al llarg de la jornada es duran a terme conferències a càrrec d’experts i professionals del sector, així com un panell empresarial sobre adaptació de models de negoci a les tendències del mercat i TIC. A continuació, hi haurà una taula rodona amb emprenedors i una activitat de networking internacional, seguida de la projecció d’un vídeo amb experiències de persones emprenedores. Finalment, i per tancar la jornada, es farà una visita per la Rambla d’Innovació d’ESADE.

La Jornada d’emprenedoria és l’espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. Els emprenedors participants podran enriquir els seus coneixements sobre tendències actuals i futures en l’emprenedoria, i com afrontar-les, a més de la possibilitat d’ampliar la seva xarxa de contactes.

Podeu visitar la web per a més informació i/o descarregar-vos el programa de la sessió.