• ESADECREAPOLIS (map)
  • 57 Avinguda de la Torre Blanca
  • Sant Cugat del Vallès, CT, 08172
  • Spain

La importància d'innovar en l'Era Digital

Una dotzena de tecnologies disruptives, de naturalesa digital i creixement exponencial, estan arribant a l'hora, impactant de forma decisiva en l'economia i la societat. Quins efectes tindran? Quines són les claus organitzatives per adaptar-nos a aquest canvi disruptiu? Com hem d'innovar per generar nous avantatges competitius a partir del mateix? En definitiva, com podem liderar la disrupció digital?

Aquesta xerrada del professor Xavier Ferràs servirà per presentar l’acord que recentment han signat ESADECREAPOLIS i Seidor, l’empresa referent en solucions de consultoria de software de gestió i serveis TIC. Aquest acord facilitarà a les empreses integrar noves metodologies d'innovació per afrontar i aprofitar aquesta disrupció.

Sobre el professor Xavier Ferràs: Professor d’Innovació, Estratègia, Entrepreneurship i Tecnologia. Consultor, conferenciant, blogger i emprenedor. http://xavierferras.blogspot.com/

Sobre Seidor: empresa multinacional amb més de 35 anys de trajectòria al mercat IT, dedicada a oferir solucions integrals en l’àmbit de la consultoria de software i serveis informàtics. Amb presència directa en 28 països, va tancar l’any 2017 amb una facturació de 375 milions d’euros anuals i una plantilla formada per més de 4.00 professionals. http://www.seidor.es

mikael-kristenson-242070.jpg

Idioma: Castellano/Català

POSPOSAT

En breu informarem de la nova data per l'esdeveniemnt.