¡ja tenim els 10 seleccionats!

 
 
 

EMPENTA ÉS UN PROGRAMA d’acceleració i incubació D’UN ANY DE DURACIÓ, TOTALMENT GRATUIT i finanÇat per acció i l’ajuntament de sant cugat

¿Quines empreses poden aplicar?

- Empreses de base tecnològica

- Prototip finalitzat o en desenvolupament

-Necessitats de finançament a mig/llarg plaç

 

PROGRAMA DE transferència tecnològica

Es seleccionaran 10 START-UPS TECH que desenvolupin noves tecnologies , potencialmente patentables, a partir del coneixement de la investigació per desenvolupar un programa d’acceleració i incubació que tindrà una duració d’un any.

metodologia

ESADECREAPOLIS ha desenvolupat i consolidat una metodologia oberta i flexible que permet adaptar el programa a la situació de cada inici, a mentors experts i a mobilitzar els recursos d'ESADE Enterpreneurship Institute.

Calendari definitiu EMPENTA VIII.jpg

Programa d’acceleració

Mòdul 01

Equip

L'equip és la part fonamental de qualsevol projecte. En aquest mòdul analitzarem la composició, la complementarietat i els objectius personals de cada integrant.

Mòdul 02

Model de negoci

No hi ha negoci sense model de negoci. En aquest mòdul posarem a prova el model del teu negoci: analitzarem el client, el mercat, la solució, els canals, els costos i els ingressos.

Mòdul 03

Finançament

Per créixer necessitem atreure capital. En aquest mòdul analitzarem les teves necessitats de finançament, estructurarem el missatge per convèncer als teus inversors i t'ensenyarem recursos de finançament.

Formació continua

Gràcies a ACCIÓ i mitjançant el Enterpreneurship Institute d'ESADE hem dissenyat una metodologia àgil que permet adaptar el programa a les necessitats de cada start-up. Cada mòdul es distribueix en dos tipus de formació. D'una banda, classes i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol start-up (equip, pacte de socis, model de negoci, màrqueting i vendes, finançament i elevator pitch). I, d'altra banda, 18 hores de mentorage individual amb tutors especialitzats per a les necessitats de la teva start-up.

Acompanyament financer dels estudiants del màster de finances d'ESADE a les Startups d’EMPENTA

La novetat més important del programa EMPENTA d'aquest any és la involucració dels estudiants del Màster de Finances d'ESADE en l'acompanyament de les Startups d'abril a octubre, ajudant-les a fer el Business Plan de l’empresa, balanços, comptes de pèrdues i guanys, flux de caixa , etc. Per a cada edició, els estudiants d'aquest màster han de realitzar el Business Pla d'una empresa com a treball final de màster i aquest any, podran triar una StartUp del programa EMPENTA VIII per realitzar-lo.

Reconeixement visible i difusió

Només per ser una de les start-ups seleccionades en aquesta edició comptaràs amb tot el suport d'ESADECREAPOLIS. A través del nostre gabinet de premsa i comunicació ajudem a posicionar i donar visibilitat aquells negocis que formen part de la nostra acceleradora. A més, posem a disposició de les nostres start-ups, sales de reunions i la possibilitat d'accedir al nostre coworking.


PROGRAMA D’INCUBACIÓ

IMG_7118 - copia.jpg

Un espai de treball en un campus únic

Gràcies a l’Ajuntament de Sant Cugat i mitjançant el Enterpreneurship Institute d'ESADE, oferim a tots aquells emprenedors que participin en el programa EMPENTA la possibilitat d'allotjar-se al coworking per a emprenedors de manera gratuïta durant la durada del programa.

Aquest espai es troba immers a la Rambla de la Innovació, un espai on es concentren diferents laboratoris que fusionen l'educació amb la innovació i l'experimentació, i que permeten participar en processos de generació d'idees, de creació de productes, iniciar projectes empresarials o fins i tot imprimir en 3D el producte del futur.

Ofereix tots els serveis necessaris, entre ells, accés 24/7, llum, aire / calefacció, wifi, sales de reunions, cafeteria, sala d'estar, etc.

programa incunbacion.png

coneix alguns dels més de 50 mentors que t’ofereix empenta

Josep Lluís Sanfeliu

Venture Capitalist, managing partner with Ysios Capital

Jordi Priu     

                               Investor, CEO at MMM & founder at 101 Startups

Pedro Olivares

                              Partner Director at Salto con Red

Josep Salvatella

                              Founder & CEO at RocaSalvatella

J.Miquel Torregrosa

Business Creation Officer at KIC InnoEnergy

Diego Fernández

                            Serial entrepreneur & Strategic Advisor

Sergi Trilla

CEO at Trifermed

David Masó

Co-Founder at PromoFarma.com

Mercè Rius

Partner at Salto con Red, Director at RAY Human Capital

Albert Deulofeu

Investor, partner at Marca Cardinal Economistes

Alejandro Navarro

International Development Director at Groupalia

Stefano Lacaita

Global executive & advisor

ALGUNA DE LES EMPRESES QUE HA PARTICIPAT EN EDICIONS ANTERIORS:

 

Organitzat per:

logo esadecreapolis.jpg
 

Promogut per:

 
Logo EEI.jpg

Col·labora:

 
 
logo aj sq.png

 

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb Clara Ortiz, Entrepreneurship Manager ESADECREAPOLIS

Clara.ortiz@esadecreapolis.com