CAST - CAT

TANCAT EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ!


EMPENTA ÉS UN PROGRAMA D'acCeleració I incubació de 6 MESOS DE DURACIÓ TOTALMENT GRATUÏT I FINANÇAT PER acciÓ I ajuntament de sant cugat

QUINES EMPRESES PODEN APLICAR?

- Empresa de Base Tecnològica

- Prototip Finalitzat o en Desenvolupament

- Necessitats de Finançament a curt/mig plaç

 

PROGRAMA DE transferÈncia tecnolÒgica

Se seleccionaràn 10 START-UPS TECH que desenvolupin noves tecnologies disruptives, potencialment patentables, a partir del coneixement de la investigació per a desenvolupar un programa d'acceleració i incubació durant sis mesos.

logos empenta entitats.png

METODOLOGiA

ESADECREAPOLIS ha desenvolupat i consolidat una metodologia àgil i flexible que permet adaptar el programa a la situació  de cada start-up, oferint mentors experts i mobilitzant els recursos d' ESADE Enterpreneurship Institute


Programa d'ACcELERACIÓ

Mòdul 01

Equip

L'equip és la part fonamental de qualsevol projecte. En aquest mòdul analitzarem la composició, la complementarietat i els objectius personals de cada integrant.

Mòdul 02

Model de negoci

No hi ha negoci sense model de negoci. En aquest mòdul posarem a prova el model del teu negoci: analitzarem al client, el mercat, la solució, els canals, els costos i els ingressos.

Mòdul 03

Finançament

Per créixer necessitem atreure capital. En aquest mòdul analitzarem les teves necessitats de finançament, estructurarem el missatge per conquistar als teus inversors i t'ensenyarem recursos de finançament.

 

 

Formació contínua

A través del Enterpreneurship Institute de ESADE hem dissenyat una metodologia àgil que permet adaptar el programa a les necessitats de cada start-up. Cada mòdul es distribueix en dos tipus de formació. D'una banda, classes i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol start-up (equip, pacte de socis, model de negoci, màrqueting i vendes, finançament i elevator pitch). D'altra banda, 18 hores de mentorage individual amb tutors especialitzats per a les necessitats de la teva start-up.

Reconeixement, visibilitat i difusió

Sols per ser una de les start-ups seleccionades en aquesta edició comptaràs amb tot el suport de ESADECREAPOLIS. A través del nostre departament de premsa i comunicació ajudem a posicionar i donar visibilitat aquells negocis que formen part de la nostra acceleradora. A més, posem a la disposició de les nostres start-ups sales de reunions i la possibilitat d'accedir al nostre coworking.


PROGRAMA D'INCUBACIÓ

IMG_7118 - copia.jpg

Un espai de treball en un campus únic

Gràcies a l'Ajuntament de Sant Cugat i a través de l'Entrepreneurship Institute d'ESADE, oferim a tots aquells emprendedors que participen al programa EMPENTA la possibilitat d'allotjar-se al coworking per a emprenedors de forma gratuïta durant la duració del programa.

Aquest espai es troba inmers a la Rambla de la Innovació, un espai on es concentren diferents laboratoris que fusionen l'educació amb la innovació i l'experimentació, i que permeten participar en processos de genració d'uidees, de creació de productes, iniciar projectes empresarials o inclús impormin en 3D el producte del futur.

Ofereix tots els serveis necessaris, entre ells, accés 24/7, llum, aire/calefacció, wifi, sales de reunions, cafeteria, sala d'estar, etc.

programa incunbacion.png

CONEIX ALGUNS DELS MÉS DE 50 MENTORS QUE T'OFEREIX EMPENTA

 

Josep Lluís Sanfeliu

Venture Capitalist, managing partner with Ysios Capital

Jordi Priu     

                               Investor, CEO at MMM & founder at 101 Startups

Pedro Olivares

                              Partner Director at Salto con Red

Josep Salvatella

                              Founder & CEO at RocaSalvatella

J.Miquel Torregrosa

Business Creation Officer at KIC InnoEnergy

Diego Fernández

                            Serial entrepreneur & Strategic Advisor

Sergi Trilla

CEO at Trifermed

David Masó

Co-Founder at PromoFarma.com

Mercè Rius

Partner at Salto con Red, Director at RAY Human Capital

Albert Deulofeu

Investor, partner at Marca Cardinal Economistes

Alejandro Navarro

International Development Director at Groupalia

Stefano Lacaita

Global executive & advisor


LES NOSTRES MÈTRIQUES ENS AVALEN

 

Descarrega aqui la nostra infografia (dades 2016)


ALGUNES DE LES EMPRESES QUE HAN PARTICIPAT A LES EDICIONS ANTERIORS

 


TU podrIEs ser un d'ELLS

 
 

TANCAT PERÍODE D'INSCRIPCIÓ!


Organitza:

 

Promogut per:

Col·labora:

 
logo-vector-ajuntament-de-sant-cugat (1) - copia.jpg